Rawatan Alternatif untuk Penyakit Asma

assalamualaikum and hello lads! seperti biasa, aku harap semuanya berada dalam keadaan sihat sejahtera. sekarang ni musim sakit. sampai aku pun turut berjangkit dengan siapa aku tak tahu. tapi alhamdulillah, sekarang dah sihat semula. bercakap pasal sakit ni, aku baru sahaja menonton movie Mother's Day. dalam cerita tu, anaknya menghidap penyakit athma. kesian betul aku tengok budak-budak yang kena penyakit athma ni. selalu bergantung dengan inhaler kan. tapi one day kandungan inhaler dia habis. so, apa perlu dibuat? ha, mulalah kita risau nak buat apa. 

Minyak Herba Asma Mujarab Rawatan Alternatif Penyakit Asma 

so, ini juga ada salah satu alternatif untuk merawat penyakit athma. yes, penyakit athma tak boleh dirawat tetapi ini cuma sebagai cara untuk mengurangkan keperitan tersebut. apa namanya? tak lain tak bukan adalah Minyak Herba Asma Mujarab. daripada apa yang aku baca, athma/semput ini sangat bahaya sebab oksigen boleh berhenti mengalir ke otak. Minyak Herba Asma Mujarab ini dijamin selamat dan halal. 
amysyeera
Nama Produk: Minyak Herba Asma Mujarab
Harga: RM39
Kuantiti: 30ml
ramai juga dah mencuba untuk merawat diri sendiri ataupun anak-anak mereka. and so far daripada apa yang aku baca, athma yang dihidapi memang ternyata berkurangan. tapi sebenarnya bukan athma sahaja tau minyak herba asma mujarab ni boleh membantu. ada juga sakit lain yang boleh dikurangkan contohnya:
. Batuk dan lelah
. Menghilangkan kembung perut
. Sakit Perut
. Luka
. Terkena Api digigit binatang berbisa
. Sakit Gigi
. Tergeliat

Cara-cara Mengenal Produk Original Herba Asma Mujarab


Minyak Herba Asma Mujarab ini adalah Original daripada HQ dan 100% diproses secara "HOME MADE" oleh seorang Pakcik.

✓ Minyak Herba Asma ini BUKAN yang telah di RnD semula
✓ Bukan diproses daripada Kilang
✓ Minyak Herba Asma Mujarab Asli 100% (YANG ASAL)
✓ Herba asli daripada ramuan rahsia turun temurun
✓ Bukan diproses di bawah Syarikat SDN. BHD.
✓ Ianya selamat dari awal pengeluaran hingga sekarang
✓ Lebih setahun berada di pasaran Online dan mempunyai ribuan testimoni
PASTIKAN YANG ORIGINAL (YANG ASAL) DARI TANGAN PAK CIK INI, BARU BELI !

Pastikan minyak herba asma mujarab yang ASLI baru beli!!!

MINYAK HERBA ASMA MUJARAB UNTUK LELAH, ASMA, BATUK, SELSEMA DAN PELBAGAI KEGUNAAN LUAR

MINYAK HERBA ASMA MUJARAB UNTUK LELAH, ASMA, BATUK, SELSEMA DAN PELBAGAI KEGUNAAN LUAR

MINYAK HERBA ASMA MUJARAB UNTUK LELAH, ASMA, BATUK, SELSEMA DAN PELBAGAI KEGUNAAN LUAR

MINYAK HERBA ASMA MUJARAB UNTUK LELAH, ASMA, BATUK, SELSEMA DAN PELBAGAI KEGUNAAN LUAR

Pembalut Tudungnya Sentiasa Seal Hijau Dari awal keluarnya produk ini, TIDAK SEKALI- KALI bertukar seal berwarna jernih dengan alasan Seal Hijau kehabisan Stok.
.
Kepada semua agen dan stokis yang sy sayangi sekalian. Minyak herba asma mujarab palsu telah di keluarkan berpusat di Bentong, Pahang. Warna seal pembalut atas adalah warna jernih. Sila maklumkan kepada semua sahabat handai dan seluruh pelanggan pelanggan kita agar tidak tertipu dengan produk palsu..
.
👉Bau produk tiruan seperti asap rokok dan tak berangin
.
👉Pengiklan akan membuat taktik jahat...mengiklankan produk original tapi produk tiruan akan di berikan pada customer
.
👉Harga jualan adalah sama bagi mengaburi mata pelanggan


Testimoni Pelanggan Minyak Herba Asma Mujarab


 

 

dah dengar kisah orang, jom baca kisah aku pula. actually, minggu lepas hujan lebat baru sahaja reda. aku kan pergi balik kerja memang naik bas. nak dijadikan cerita, masa aku turun bas di belakang rumah, kaki aku terseliuh. aduhai, rasa nak menangis dah masa tu sebab hari dah nak dekat maghrib and kaki pula terseliuh. nasib baik tak tersadung tergolek-golek dekat situ. sebab dia cerun. 
sampai sahaja di rumah, aku ternampak bungkusan poslaju yang ada nama aku. buka-buka sahaja, Minyak Herba Asma Mujarab. masha Allah, memang takdir sungguh. apalagi, memang aku terus buka dan pakai. kalau dibiarkan lama-lama, takut ada tak pergi kerja pula esok kan. malam tu pakai semula sebelum tidur, alhamdulillah esok pagi dah pulih semula. 
so, apalagi kalau korang pun dah penat nak pergi hospital untuk rawatan anak-anak, mana tahu ubat ni dapat membantu sedikit sebanyak. in shaa ALLAH. :) untuk makluman lanjut, boleh layari:
Facebook: Penawar Semput, Lelah dan Asma
Youtube: Minyak Herba Asma Mujarab
Puan Nurul : 017 623 9935 (Produk Owner) 
 En. Hafis : 013 480 6787 (Bahagian Pemasaran)
post signature

Share:

5 comments

  1. MEMANG BAGUS MINYAK INI..REALLY RECOMMENDED

    ReplyDelete
  2. wah menariknya.. boleh cuba jugak sbb anak saya pun ada masalah asthma ☺️

    ReplyDelete
  3. semoga dipermudahkan buat penggunanya

    ReplyDelete
  4. wow.. alternative skarang alhamdulillah banyak option =)

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.