Penawar Sakit Lenguh Badan

assalamualaikum and hello lads! kalau pernah baca dahulu, aku ada bercerita mengenai Biobax Cool Theraphy ni. iye, sampai sekarang alhamdulillah, aku masih mempercayai keberkesanan Biobax Cool Theraphy ni. sampai tak cukup 1, terasa nak beli untuk setiap seorang termasuklah nenek aku sekali. biasalah bagi orang tua yang sangat aktif macam nenek aku, ke masjid, ke kenduri, ke kelas mengaji dan semua, pasti waktu malam nenek aku akan mengurut-urut kakinya sampai tertidur. 

Biobax Cool Theraphy Penawar Sakit Badan Untuk Semua 


Biobax Cool Theraphy Spray Ajaib Merawat Sakit Belakang, Pinggang dan Lutut

aku yang selalu perhati nenek aku macam tu jadi tak sampai hati pula nak biar macam tu je. takkanlah kita nak suruh nenek tak payah pergi masjid pula kan. so, aku sarankan kalau sesiapa yang ada nenek/emak seperti aku, bolehlah beli Biobax Cool Theraphy ni. banyak sangat kelebihan yang dia ada dalam satu botol sahaja. 

Guna Biobax Cool Theraphy ketika Menunaikan Umrah atau Haji


saranan aku, Biobax Cool Theraphy ni sangat bagus untuk dibawa bersama menunaikan umrah/haji. sebab apa tau? ini berdasarkan pengalaman aku sendiri. di sana, sepanjang hari setiap masa kita akan bergerak ke sana ke sini. kalau macam nenek-nenek yang sudah tidak larat untuk berjalan, mereka prefer duduk sahaja di masjid dari waktu Zohor sehinggalah Isyak. tapi untuk aku yang suka berjalan walaupun masa sangat singkat, memang sangat memenatkan. bayangkan sehingga aku demam urat. disebabkan terlalu letih dan tidak mengamalkan makan ubat/vitamin. 

so, this is a good alternative to keep u energetic and reduce your tiredness. tak adalah sampai tertidur dekat Masjidil Haram atau Masjid Nabawi nanti. :)

Nama Produk: Biobax Cool Theraphy
Harga: RM80
Kuantiti: 50ml

Biobax Cool Theraphy adalah fast relief spray with Eucalyptus Oil,  Habbatussauda and Olive Oil. Biobax Cool Theraphy membantu melegakan kesakitan dengan cepat.

Kandungan Biobax Cool Theraphy adalah :-


- Eucalyptus Oil

- Habbatussauda Oil

- Olive Oil

- Za'faran

- Lemon Grass

- Halia Bara

- Kaffir Lime

- Pappermint

- Menthol Crystal


Bahan-bahan dalam Biobax Cool Theraphy adalah 100% organik. Jadi Biobax Cool Theraphy sesuai untuk ibu mengandung dan ibu berpantang.

Kegunaan Biobax Cool Theraphy


Untuk kelegaan segera, sakit-sakit biasa, sakit otot dan sendi yang biasa seperti:

- Sakit Belakang 

- Ketegangan

- Terseliuh

- Lenguh-lenguh

- Selsema/resdung


Selain lenguh-lenguh, Biobax Cool Theraphy boleh melegakan selsema. Spray biobax pada tangan. Kemudian gosok kedua belah tangan dan sedut bau di tapak tangan sehingga hilang bau. 

Kelebihan Biobax Cool Theraphy


- Melegakan lenguh leher & sendi

- Segera melegakan sakit belakang dengan kesan sejuk

- Tahan sehingga 5 jam

- Melancarkan peredaran darah

- Membantu melegakan lenguh bahu & leher

- Terbukti berkesan untuk kelegaan belakang

- Sesuai untuk melegakan selsema & resdung

Kini, Biobax Cool Theraphy adalah teman setia aku dan juga keluarga. Biobax wajib ada dalam handbeg semua wanita. Haa apa lagi? Jom lah dapatkan seorang satu atau belikan kepada insan yang tersayang! 

Biobax Cool Theraphy Spray Ajaib Merawat Sakit Belakang, Pinggang dan Lutut
Testimoni Pelanggan Biobax


Semenanjung Malaysia (SM): Hanya RM80 sahaja termasuk pos untuk 1 botol. Kalau 2 botol, RM140.

Sabah&Sarawak (SS): Hanya RM85 sahaja termasuk pos untuk 1 botol. Kalau 2 botol, RM145.
Whatsapp/call/message 019-2627310 (Amelia) untuk membuat tempahan atau mahu menanyakan maklumat lanjut. 

Mini stokis, agent dan dropshipper Biobax diperlukan! Jika berminat, boleh whatsapp 
019-2627310 (Amelia)




post signature

Share:

7 comments

  1. kalau dah berjalan jauh. macam travel...memang perlu ada produk macam ni,...

    harga berpatutan

    kalau untuk bersukan pon boleh guna juga kan?

    ReplyDelete
  2. banyak duk baca pasal kebaikan benda ni rasa teringin nak cuba la gak

    ReplyDelete
  3. yuuhuu adik manish.. akak datang ni =D

    ReplyDelete
  4. elokla untuk akak yang always sengal2 badan ni hehe..

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya Amy.. salam aidilfitri..
    maaf zahir batin..

    ReplyDelete
  6. macam berkenan nak cuba. InsyaAllah nanti kita korek duit tabung dulu

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.