Tuesday, July 19, 2016

Perjalanan dari LRT Ara Damansara ke LRT Paramount
9:00:00 AM

Perjalanan dari LRT Ara Damansara ke LRT Paramount

5 comments:

  1. suatu pengalaman yg best ni Amy.. masa ni la nak buat life blog update.. tengok perkara sekeliling, gelagat orang semua boleh up cerita tapi kena berkhemah la ye..

    ReplyDelete
  2. sejak dibuka jun 30 aritu belum lagi try..nanti nak try gunalah! hehe

    ReplyDelete
  3. Saya pun baru tau ttg extension ni.. ya, mmg mudah klu naik lrt apatah lagi klu lokasi yg nak dituju tu lebih mudah kan.. :)

    ReplyDelete
  4. banayk ketinggalan pasal LRT..dah lama tak guna...yela dah duduk penang...satu hari nak bawa juga cik puteri naik lrt, monorail dan ets

    ReplyDelete
  5. Akak dah lama tak naik LRT, Amy. Dulu time belajar memang transport utama hihihi

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.