Monday, August 8, 2016

Bila Semua Main Pokemon Go
10:00:00 AM

Bila Semua Main Pokemon Go

9 comments:

  1. belum tertarik nak install. setakat ni macam belum nampak lagi orang main. kite yg tak keluar rumah agaknya T_T

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
  2. tak tahu nak komen. tapi kalau bawa mudharat yang banyak baik tinggalkan. dah ada satu kes kematian dan satu kes saman melibatkan pokemon go

    ReplyDelete
  3. bahaya utk org yg terlalu addicted. humm:(
    followed here :)
    follow back and keep in touch sis :)

    ReplyDelete
  4. Hi Syeera, boleh saya tahu nama fonts yang awak guna untuk entries blog ni? Thanks! :)

    P/s : komen takde mengena dengan post, boleh kan? ✌

    ReplyDelete
  5. tahu xpee,,semalam masa gi mall,ada yg dekat 3x tawaf mall tangkap pokemon,cis

    ReplyDelete
  6. Setakat ni masih blum join lagi.. tapi pengaruh sekeliling sgt bnyk.. tak taulah smpi bila boleh bertahan.. :D

    ReplyDelete
  7. puas dah dulu main pokemon zaman Gameboy, 3 kali menang league..tak lalu dahla..haha

    ReplyDelete
  8. tu lah ada baik dan buruknya. yang penting kena disiplin supaya tak bawa mudarat kat kita kan. btw, kc pun tak main pokemon Go hahahaha

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.