Misteri Rumah Dua Penghuni

7:59:00 PM 12
assalamualaikum and hello lads! agak-agak takut tak bila aku buat tajuk macam tu? actually, it's not an horror story. tapi bagi aku, an...

Kes Dua Mak Berebutkan Anak

2:00:00 PM 11
Siapa emak dekat sini? rata-rata kalau aku cerita pasal ini, mesti korang pun boleh memahami apa yang dirasai oleh satu mak yang hakikatnya...

Aku Seorang ENFJ | Myers Briggs Type Indicator Test

10:00:00 AM 5
assalamualaikum and hello lads! i hope you have a very good day today. aku happy sikit harini sebab train sepatutnya sampai lagi 6 minit ta...

My Kind of Bucket List

10:00:00 AM 8
salam 'alaik and hello lads! salam Khamis. salam Merdeka. harini aku ada jamuan dekat department aku iaitu Network Quality Assurance. j...

My Instagram

Copyright © The Minimalist Traveler. Made with by OddThemes