Membeli dengan Lebih Murah dan Bijak di ezbuy Malaysia

4:00:00 PM 3
setiap kali buka browser di laptop sahaja, tangan aku pasti gatal untuk search website shopping online. tak kisahlah apa sahaja. then, aku ...

Rahsia Kekal Muda Walaupun Sudah Berusia 47 Tahun

10:00:00 AM 2
percaya atau tidak, aku sedang membicarakan mengenai ummi aku sendiri. takkanlah aku pula yang berumur 47 tahun kan. walaupun jurang umur k...

Graduan Menganggur, Adakah Salah Kami Sendiri?

4:00:00 PM 10
assalamualaikum and hello lads! good morning everyone. as usual, setiap hari Isnin memang aku sibuk sedikit. mengumpul data dari semua vend...

5 Perkara Aku Belajar Semasa Dibesarkan oleh Ibu Tunggalku

9:30:00 PM 6
Pernah tak rasa betapa susahnya hidup kita ni kadang-kadang? baru sahaja hendak merasai hidup penuh nikmat, tiba-tiba sahaja datang lagi uj...

Bibir Terkena Infection

10:00:00 AM 8
Asssalamualaikum and hello lads! apa khabar semua? aku harap semuanya sihat sahaja sepanjang bulan ini In Shaa ALLAH. tapi apa pula jadi de...

Sambut Birthday di Bukit Nanas Forest Reserve Kuala Lumpur

4:00:00 PM 10
siapa sangka di tengah bandar kota yang sangat sesak dan penuh dengan bangunan pencakar langit, ada terselit satu kawasan hutan simpan. Pad...

Perempuan Atau Lelaki, Siapa Lebih Cerewet dalam Memilih Jodoh?

9:00:00 PM 18
Aku sebagai seorang perempuan memang tak boleh nafikan, ada certain (most?) of us yang sangat cerewet dalam memilih pasangan hidup. ada tu ...

Photo Shoot Pre Convo di Taman Saujana Hijau

10:00:00 PM 0
assalamualaikum and hello lads! apa khabar semua? salam Jumaat. esok cuti. yahoo!! and pejam celik pejam celik, dah nak dekat birthday aku....

Sekolah Menengah VS Universiti

9:00:00 PM 4
pejam celik pejam celik tak sangka aku dah melepasi alam sekolah menengah sehinggalah ke alam universiti. begitu cepatnya masa berlalu. sam...

Apa Perlu Tahu Sebelum Travel ke Luar Negara

9:00:00 PM 3
assalamualaikum and hello lads! sejak masuk alam universiti, aku dah mula tertarik untuk travel. tengok dunia luar. kenal orang yang berlai...

My Instagram

Copyright © The Minimalist Traveler. Made with by OddThemes