Filem Terbaru Shah Rukh Khan | Dear Zindagi - Amy Syeera

Saturday, October 22, 2016

Filem Terbaru Shah Rukh Khan | Dear Zindagi

pejam celik pejam celik, who knows dah berpuluh tahun Shah Rukh Khan berlakon kan. tengoklah sampai dah usia masuk ke angka 50an pun, dia masih bertenaga berlakon. aku rasa there's no one can replace him. and Aamir Khan cuz I like him as well. haha. and now! Shah Rukh Khan bakal beraksi dalam satu movie lagi yang bertajuk Dear Zindagi. 

Image result for dear zindagi

Dear Zindagi Filem Terbaru Shah Rukh Khan dan Alia Bhatt


assalamualaikum and hello lads! siapa yang excited nak tengok movie Dear Zindagi ni?  aku sebagai peminat cerita Hindustan of course lah tak sabar nak tunggu. tapi tapi tapi, yang aku a bit surprised bila pelakon wanita dia adalah Alia Bhatt. huh? I REALLY HOPE yang diorang bukannya lovers dalam movie ni. sebab apa? it's more like a daughter-father relationship to me between them. SRK dah berumur 50an kot. Alia baru je 20an. it's too weird. okay, maybe certain people yang tak tahu jurang umur diorang akan rasa biasa je. tapi bagi aku, it's just not. but yeah, we'll see what's going to happen. maybe diorang bertemu untuk tahu pasal kehidupan je ke?

yes, Dear Zindagi bermaksud Wahai/Duhai/Oh Kehidupan. something like that. aku tak sabar sangat nak tunggu full trailer. yang keluar cuma teaser sikit sahaja and still I don't get it. dalam teaser ni ada sebut pasal Kabbadi. Kabbadi actually game yang sangat famous di India.

well, that's all I can say so far. aku haritu tak sabar nak tengok Ae Dil Mushkil. TAPI tiba-tiba isu Pakistan dengan India naik balik, habis pelakon favorite aku dibuang semua scenes dia. seriously Karan Johar? urgh, aku malas dah nak tengok. tak ada mood. -.-

okay, tu je. adios~
post signature

6 comments:

  1. tiba2 rindu pada my brother bertandang. he used to inform me all new movies of SRK. T_T

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
  2. wow! tak sangka heroin alia bhat? jarak umur beza sangat tu...ae dil musykil? wah siapa plak kena buang scene nyer? saya dah lama tak ikut perkembangan bollywood nih...tp mcm best plak dear zindagi...nak tgk lah!

    ReplyDelete
  3. Wahh.. baru tau ni... menarik ni Amy... thanks sharing... :)

    ReplyDelete
  4. Wah best ada... Shahruk Khan ada filem baru..pasti meletop filem nih!

    ReplyDelete
  5. akak dah tengok Dear Zindagi..!
    *lompat bintang 33 kali*

    hahahaha.. amy memang kena tengok Dear Zindagi.. best giler nak meninggal..!! hikkssss.. Alia Bhatt dalam Dear Zindagi superb.. daaaaaannnnnn... dalam Dear Zindagi ada Aditya Roy Kapur...!! aaarrrrr... pengsan 20 saat.. :p

    kalau nak cerita pasal Dear Zindagi ni dengan Amy memang sampai tahun depan tak abis.. lols..!

    tapi yang Ae Dil Mushkil tu pasal Fawad Khan ke..? alaaa.. akak minat dia jugaaaaa..! tengah tunggu Ae Dil Mushkil keluar online ni.. huhuhuuu.. tak zabaaaarrrr.. :)

    ...

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.