Photo Shoot Pre Convo di Taman Saujana Hijau

assalamualaikum and hello lads! apa khabar semua? salam Jumaat. esok cuti. yahoo!! and pejam celik pejam celik, dah nak dekat birthday aku. Ahad dating dengan best friend. sejak dah duduk dekat (tak adalah sangat tapi bolehlah), memanjang kami keluar bersama. hahaha. keluar pun bukan spend apa-apa. just melepak, lunch sama, tengok wayang, then balik. tapi part meluahkan perasaan pasal masalah dunia, bergosip, tu yang buat ringan beban sikit dalam hati. 

Pre Convo Photo Shoot di Taman Saujana Hijau


amysyeera

and kebetulan haritu dah nak convo, ummi aku minta Hana (my bestfriend) untuk ambil gambar kami 1 family. sebab sejak umi aku kahwin, mana pernah lagi kami ambil gambar 1 family yang betul-betul lawa. so, aku cadangkan untuk pergi ke Taman Saujana Hijau di Putrajaya. aku biasa jogging dekat situ masa belajar di UNITEN dulu. so, aku memang yakin tempat tu cantik. 
then, sampailah ke hari yang ditunggu. dah lah sampai waktu tengah hari. memang tak ramai orang. tapi panas dia jangan cakaplah! hahaha. nasib baik Hana memang pandai ambil gambar. so, tak ada masalah panas ke sejuk ke. asalkan gambar lawa. and taraaa...inilah hasil yang best friend aku buat untuk gambar kami sekeluarga :)

amysyeera

amysyeera

amysyeera

amysyeera

amysyeera

amysyeera

amysyeera

amysyeera

amysyeera
alhamdulillah. semuanya berjalan dengan lancar. thanks to my bestie sebab sudi ambil gambar kami. hahaha.. we actually took a time to capture our own moment together. 

amysyeera

post signature

Share:

0 comments

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.