Jus Qalbi al-Ehsan MAHA di MAEPS Serdang 2016

8:16:00 AM 3
1 Disember hingga 11 Disember 2016 merupakan pameran MAHA 2016. Apa yang menarik di MAHA 2016, MAEPS Serdang ini? Aku tak akan lepaskan pel...

Dilema Pilih Antara Universiti atau Politeknik

9:00:00 PM 4
ah stressnya! mana satu yang terbaik untuk aku ni?? kalau pilih ni, nanti jadi macam mana? kalau pilih tu, nanti ramai mengata pula! habis ...

Beli Online Barangan Muslimah | Handsock

10:09:00 AM 4
assalamualaikum and hello lads! setelah sekian lama tak menulis. aku rasa macam asyik mungkir janji je, nak update hari-hari last minggu be...

Sanam Teri Kasam Movie

10:00:00 AM 4
assalamualaikum and hello lads! ingat tak haritu aku ada share satu lirik lagu dari satu movie yang bernama Sanam Teri Kasam. tak silap aku...

Perempuan Mulakan Langkah Dahulu Ketika Mencari Jodoh?

4:00:00 PM 7
assalamualaikum and hello lads! kalini pasal cinta lagi. punyalah lama fikir nak buat entri pasal apa. sampai aku berselisih dengan someone...

Jualan Online Revolution Sale Lazada Sudah Bermula!

10:02:00 AM 3
Lazada Membawa 1000 Jenama untuk Jualan dalam Talian Terbesar di Asia Tenggara Lazada Malaysia menawarkan jenama terkemuka dengan taw...

This I Promise You, My Love

10:00:00 AM 10
assalamualaikum and hello lads! alkisahnya semalam sangat bosan, aku mencari satu movie Hindi yang dah lama aku download tapi tak berkesemp...

Jus Qalbi al-Ehsan Penawar Penyakit Kolestrol

10:00:00 AM 3
assalamualaikum and hello lads! nak tahu tak, sejak dari 2 minggu lepas, aku asyik jatuh sakit je. aku ni memang antibiotik tak berapa kuat...

Confident Goreng Keropok Lekor, Ini Padahnya

9:00:00 PM 8
assalamualaikum and hello lads! siapa pernah goreng keropok lekor?? ha, siapa yang biasa goreng, memang tahulah keropok lekor ni ada macam-...

Lethal Weapon | New Crime Drama Series

3:00:00 PM 2
assalamualaikum and hello lads! ha, sini aku nak tanya. siapa biasa layan cerita TV series macam CSI Miami, Chicago PD, Dexter and macam-...

Reunion 2nd batch MRSMKB di Majlis Perkahwinan Da'i Izzhar Nazri dan Ilyani

10:00:00 AM 4
assalamualaikum and hello lads! harini dah awal bulan November pun kan. cepatnya masa berlalu. tak sangka dah nak masuk 7 bulan aku kerja d...

My Instagram

Copyright © The Minimalist Traveler. Made with by OddThemes