Dilema Pilih Antara Universiti atau Politeknik

9:00:00 PM 4
ah stressnya! mana satu yang terbaik untuk aku ni?? kalau pilih ni, nanti jadi macam mana? kalau pilih tu, nanti ramai mengata pula! habis ...

Perempuan Mulakan Langkah Dahulu Ketika Mencari Jodoh?

4:00:00 PM 8
assalamualaikum and hello lads! kalini pasal cinta lagi. punyalah lama fikir nak buat entri pasal apa. sampai aku berselisih dengan someone...

Jualan Online Revolution Sale Lazada Sudah Bermula!

10:02:00 AM 3
Lazada Membawa 1000 Jenama untuk Jualan dalam Talian Terbesar di Asia Tenggara Lazada Malaysia menawarkan jenama terkemuka dengan taw...

Confident Goreng Keropok Lekor, Ini Padahnya

9:00:00 PM 8
assalamualaikum and hello lads! siapa pernah goreng keropok lekor?? ha, siapa yang biasa goreng, memang tahulah keropok lekor ni ada macam-...

Lethal Weapon | New Crime Drama Series

3:00:00 PM 2
assalamualaikum and hello lads! ha, sini aku nak tanya. siapa biasa layan cerita TV series macam CSI Miami, Chicago PD, Dexter and macam-...

Reunion 2nd batch MRSMKB di Majlis Perkahwinan Da'i Izzhar Nazri dan Ilyani

10:00:00 AM 4
assalamualaikum and hello lads! harini dah awal bulan November pun kan. cepatnya masa berlalu. tak sangka dah nak masuk 7 bulan aku kerja d...

My Instagram

Copyright © The Minimalist Traveler. Made with by OddThemes