Jus Qalbi al-Ehsan Penawar Penyakit Kolestrol - Amy Syeera

Tuesday, November 8, 2016

Jus Qalbi al-Ehsan Penawar Penyakit Kolestrol

assalamualaikum and hello lads! nak tahu tak, sejak dari 2 minggu lepas, aku asyik jatuh sakit je. aku ni memang antibiotik tak berapa kuat macam family aku. x sure lah kenapa. maklumlah, semua orang bukannya sama apa yang ada dalam tubuh badan dia kan. maksud aku, ada yang memberi reaksi berbeza. itu selebihnya kena tanya dekat doktor atau pakar perubatan yang lebih bertauliah. tapi ini badan aku. and well, i must say bulan ni aku asyik jatuh sakit. tapi aku bukan jenis manusia yang suka makan pil tu. lagi-lagi yang berwarna. urghh.. who invented those colorful medicines anyway? sorry, no offense.

Jus Qalbi al-Ehsan Menjadi Ubat Penawar Ketika Sakit


so, cari dan mencari alternatif lain, aku jumpa jus Qalbi al-Ehsan. ternyata lepas 2 minggu aku cuba, memang ada nampak kebaikan jus Qalbi ni. tapi sebelum tu, aku cerita dulu sakit yang aku alami. aku asyik demam tak berhenti. dengan rasa sesak nafas. maybe anxiety sebab depresseion. maybe juga penat. i don't know. so bila demam selsema batuk semua, aku jadi pening kepala pula. dugaan. and aku ni tak sure ada masalah penyakit kolestrol ataupun tak. tapi family aku ada sejarah tu. so, better safe than worry right. alang-alang aku dah sakit ni, aku amalkan Jus Qalbi untuk elakkan juga penyakit yang mungkin akan muncul. 


banyak kebaikan yang ada pada Jus Qalbi al-Ehsan ni. antaranya:
1. Mengawal kadar kolestrol
2. Mengelakkan masalah serangan jantung
3. Mengelakkan terkena strok
4. Melancarkan peredaran darah
5. Melegakan salur pernafasan dan asma
6. Mengawal gula dalam darah
7. Menambah tenaga & mencergaskan
8. Memudahkan proses penghadaman
9. Menghilangkan rasa kebas-kebas/semut-semut
10. Mencairkan lemak dan menguruskan badan
11. Meningkatkan sistem imunisasi badan
12. Mencairkan kahak, sakit tekak/batuk
13. Membuang angin dalam badan
14. Melegakan sakit-sakit sendi

jus ni bagus untuk kita yang sudah dewasa ini. sebab bila makin dewasa, makin macam-macam penyakit keluar dari tubuh badan ni kan. sangat bahaya. lagi bahaya bila dah stage 4 atau dah kritikal, baru tahu dapat penyakit tu. aku selalu tengok dekat Chicago Med macam mana most of people dah terlambat masa dapat tahu penyakit dia dah sangat serius. so, jom la kita amalkan Jus Qalbi al-Ehsan ni.

aku tahu ada certain antara kita yang skeptikal dengan certain products. takut ada kandungan bahaya la yang boleh membawa maut semua. in shaa ALLAH produk dari al-Ehsan ni tak mengandungi bahan merbahaya. yang ada cumalah bahan natural seperti bawang putih, madu, lemon, halia, cuka epal. kita semua tahu kan khasiat yang ada dalam bahan-bahan tersebut. kadang-kadang malas nak makan satu-satu. so, ha, ambil. sekali semua dia letak dalam Jus Qalbi al-Ehsan. 


alhamdulillah. so far memang aku suka dengan jus Qalbi al-Ehsan ni. bau dia pada mulanya agak kuat. lagi-lagi aku yang tak biasa makan ubat macam ni kan. tapi lama-lama boleh terima dah. tapi mak aku bau okay je pula. ayah aku pun dah biasa amalkan jus ni. hahaha.. 
untuk makluman lanjut, boleh layari:

Facebook: Jus Qalbi al-Ehsan
Instagram: Jus Qalbi al-Ehsan
Website: Jus Qalbi al-Ehsan
Whatsapp: 018-217 1800 | 017-730 0366

make sure selalu cek Instagram dan Facebook mereka, sebab mereka selalu buat promosi. well, siapa tak suka promosi kan? :D
post signature

3 comments:

  1. Wahh best kan produk ni dik mi..blh gak hindarkan kolestrol jahat..Kak lya pon dah cuba mmg terbaik setakat ni..

    ReplyDelete
  2. Bila berbadan besar ni, selalu sangat kita dimomokkan dengan penyakit dan macam-macam lagi...Sally buat masa ni, Alhamdulillah masih lagi tiada masalah kesihatan tapi sebelum terkena baiklah kalau kita cegah kan...Lagi-lagi sekarang ni, bukannya kita tahu bila nak kena penyakit.

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.