Persediaan Kelengkapan Musim Sejuk Sebelum Ke Beijing

10:00:00 AM 2
sejuknyaaaa masa dekat Beijing haritu. nasib baik semua kelengkapan aku dah siap sedia letak dalam beg Deuter tu. penting sangat barang-bar...

Jenis-Jenis Manusia di dalam Bas Awam

10:30:00 AM 7
assalamualaikum and hello lads! apa khabar semua? dah ready ke nak menghadapi tahun baru 2017 ni? cepatnya masa berlalu kan. tak sangka aku...

Semoga Cinta Kita Berkekalan

12:34:00 PM 6
assalamualaikum and hello lads! korang kenal tak Arijit Singh? bagi sesiapa yang minat Hindustan akan tahu siapa Arijit Singh. sekarang ni ...

Hit The Road to BEIJING Day 1

4:00:00 PM 3
assalamualaikum and hello lads! ni hao. alhamdulillah. Ahad lepas baru sahaja aku mendarat di tanah air tercinta, Malaysia tepat pada 12:36...

Pengakhiran Hidup

10:24:00 AM 0
assalamualaikum and hello lads! salam Jumaat semua. semoga semuanya dalam kesihatan yang baik. jangan lupa baca surah al-Kahf. okay, nak sa...

Keseronokan Aktiviti Di Port Dickson

10:30:00 PM 4
pernah tak korang rasa Malaysia ni sebenarnya memang cantik? cuma bila kita dah dari kecil memang duduk di tanah air ni, kita macam terlepa...

Doakan Perjalanan Kami

12:00:00 PM 5
assalamualaikum and hello lads! alhamdulillah, pejam celik pejam celik, dah masuk 1 tahun aku menunggu saat ini. plan nya dari tahun lepas ...

SYAHIRAH VITALIS EAU DE COLOGNE

10:06:00 AM 1
Baru-baru ini, Syahirah telah melancarkan koleksi wangian terbarunya di Malaysia – Syahirah Vitalis Eau De Cologne. Haruman yang memiliki k...

Tukar Kad ATM yang Terbaru

10:00:00 AM 3
assalamualaikum and hello lads! ini scheduled post. mengantuk sangat-sangat. tapi dah janji dengan diri nak buat entry at least sehari seka...

Hi Tea di Haagen Dazs Nu Sentral

10:00:00 AM 3
assalamualaikum and hello lads! Sabtu lepas aku keluar dengan member aku ke Amcorp Mall sebab dia ni peminat barangan antik. and dia kata s...

Permohonan BR1M 2017 Sudah Bermula

9:39:00 AM 4
Seperti apa yang telah dibentangkan dalam Bajet 2017, Bantuan Rakyat 1 Malaysia (BRIM) untuk 2017 telah dinaikkan setinggi RM1200. Sesiapa...

Cara Memilih Boots yang Betul

9:00:00 PM 3
bila aku sebut boots, kawan lelaki aku suka bayangkan boots PCK (Pua Chu Kang) warna kuning tu. kurang asam betul -.- memang saje mengusik ...

Review Filem Dear Zindagi | Shah Rukh Khan & Alia Bhatt

10:00:00 AM 6
don't let your past blackmail your present and ruin your beautiful future . aku suka dengan quote ni. quote yang disebut oleh Dr Jehang...

My Instagram

Copyright © The Minimalist Traveler. Made with by OddThemes