Doakan Perjalanan Kami - Amy Syeera

Monday, December 12, 2016

Doakan Perjalanan Kami

assalamualaikum and hello lads! alhamdulillah, pejam celik pejam celik, dah masuk 1 tahun aku menunggu saat ini. plan nya dari tahun lepas dengan kawan kolej aku, Ana. sibuk aku mencari travel agency mana yang bagus. kena lah baca review banyak-banyak. kalau ramai suka and recommend, then baru aku bincang dengan kawan aku. 

Doakan Perjalanan Kami


Image result for travel tumblr

and so, dalam seminggu ni memang aku takkan update apa-apa di blog. kalau sempat online, sempatlah update serba sedikit. doakan perjalanan kami ye. mudah-mudahan tak ada apa berlaku. ini pertama kali travel oversea bukan dengan family aku. dulu ke Mesir dengan family. kalini nak try pergi dengan kawan pula. and later, hopefully dapat travel seorang diri pula. 

adios~



post signature

5 comments:

  1. pergi mana plak niiii. pape pon hati2 kak amy. jaga diri

    ReplyDelete
  2. Semoga kembara musafir ini akan menemukan amysyeera dengan hikmah dan sahabat baru

    ReplyDelete
  3. baik2 kak amy bercuti tu. doakan aina satu hari nanti nak backpacker. hehe

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.