Semoga Cinta Kita Berkekalan - Amy Syeera

Tuesday, December 27, 2016

Semoga Cinta Kita Berkekalan

assalamualaikum and hello lads! korang kenal tak Arijit Singh? bagi sesiapa yang minat Hindustan akan tahu siapa Arijit Singh. sekarang ni most lagu yang best dengar datang dari suara beliau. memang sedap. serious. bagi aku kira sama taraf dengan Mithoon dengan Ankit Tiwari as well as Mohamad Irfan. 

Salamat Sarbjit Lyrics


Image result for love tumblr

masa duduk cari lagu terbaru Arijit Singh, aku terjumpa lagu ni. macam menarik pula lirik dia. korang layan sendiri okay. 


Doesn’t matter if I live in this world or not
Doesn’t matter if You live in this world or not
May our love remain alive forever

Doesn’t matter if this Earth and the Sky cease to exist
May our love remain alive forever

I have a fear that I may lose You
If I meet God, then I’ll tell him this
What should I do with both the worlds

Please tell me
(Because I only require You, nothing else)

When You are with me
I have no more thirst (for anything else)
All my prayers have been answered

Doesn’t matter if life remains in my body or not
May our love remain alive forever
I’m living in pieces  
As I’ve achieved/attained You, I’ce become complete
Wings got attached to my heart and it flew away

I’m in You, You’re in me
And our breaths are face-to-face
(Our breaths are dissolving in each other)
There’s nothing else between us
Doesn’t matter if the Moon stops shining one day
May our love remain alive forever
Doesn’t matter if I live in this world or not
Doesn’t matter if You live in this world or not
May our love remain alive forever






post signature

6 comments:

  1. saya pun suka kalau arijit singh nyanyi, menusuk kalau lagu2 yang sedih tu. kalau kak amy free nanti,boleh tak buat list or recommend lagu2 hindi kegemaran kak amy, hehehe :D saja nak dengar, saya minat lagu ngan filem hindi jugak XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah geng la. sep sikit! betul. memang menyentuh je bila tiap kali dengar dia nyanyi. okay, in shaa ALLAH nanti kita sharing sharing eh lagu hehe

      Delete
  2. balik kerja setiap masa dengar lagu hindi..utk hilang mengantuk..

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.