3 Hotel Bajet bawah RM100 di Sieam Reap, Cambodia

9:00:00 PM 3
assalamualaikum and hello lads! memandangkan kisah aku dengan Hana backpacking ke Siem Reap sudah habis, jadi aku nak kongsi 3 jenis hotel ...

Travel ke Siem Reap, Cambodia | Kampong Phluk

9:55:00 AM 1
assalamualaikum and hello lads! punyalah dah lama aku pergi Siem Reap tu tapi harini baru berkesempatan nak update. adoi -.- siapa sangka, ...

Tempat Menarik di Kuala Lumpur

7:12:00 PM 3
Assalamualaikum and hello lads! It’s been a while isn’t it. Alhamdulillah, baru sahaja minggu lepas aku travel lagi. Tak sangka, dengan ...

Travel Bajet ke Siem Reap, Cambodia | Angkor Wat

9:30:00 PM 3
assalamualaikum and hello lads! masha ALLAH dah lama sangat tertangguh nak buat entry pasal Siem Reap ni. maafkan saya. bagi aku, travel ke...

Trip 24 Jam ke Singapura

1:30:00 PM 14
assalamualaikum and hello lads! aduhai, pening kepala pula harini. nasib baik esok cuti. yeah, esok cuti! member ada ajak pergi hiking, tap...

Tukar Cermin Mata Lebih Murah

4:30:00 PM 25
assalamualaikum and hello lads! harini tinggi pula rasa nak menaip macam-macam. the power of blogwalking. pernah tak korang rasa macam tu j...

Maaf

10:51:00 AM 12
assalamualaikum and hello lads! apa khabar? semoga sihat sentiasa. aku baru sahaja baik dari sakit gastrik. erm, nak menyesal pun tak guna ...

Travel Bajet ke Sydney, Australia | Blue Mountains

11:30:00 AM 11
Semalam sudah ke Kiama, harini keluar dari Sydney sekali lagi. siapa yang pergi ke Sydney, rugi kalau tak singgah ke Blue Mountain. yes, wa...

Travel Bajet ke Siem Reap, Cambodia | Departure

5:06:00 PM 4
assalamualaikum and hello lads! pejam celik pejam celik, bulan Syawal sudah pun berakhir. cepat masa berlalu. and tanpa sedar, dah dekat 2 ...

Ke Mana Angin kan Membawaku Pergi

8:43:00 PM 3

Melancong Murah ke Phuket, Thailand dengan Wonderful! Asia by Traveloka

3:46:00 PM 6
Setiap negara ada keunikan mereka tersendiri termasuklah tanah air kita Malaysia. Makanan, budaya hatta cara hidup sangat berbeza. Belum...

Travel Bajet ke Sydney, Australia | Bondi Coogee Coastal Walk

12:00:00 PM 5
assalamualaikum and good day mate! in shaa ALLAH, masuk je hari aku bercerita mengenai Bondi Beach, maka hari kami berada di Sydney semakin...

Aku Kecewa dengan Cinta

11:33:00 AM 3
assalamualaikum and hello lads! apa khabar semua? CINTA. bila kita sebut pasal cinta ni memang tak akan pernah habis kan. sejak dari zaman ...

Shopping Raya Murah di SGshop Malaysia

11:02:00 AM 5
assalamualaikum and hello lads! apa khabar semua? salam Ramadhan. pantas betul masa berlalu. tahu-tahu sahaja dah masuk bulan kita berpua...

Rawatan Kecantikan Murah di Dr MAD Wellness, Sunway Mentari

12:36:00 AM 5
Assalamualaikum and hello lads! Wahai gadis-gadis sekalian, kalau rasa awak sudah menginjak ke usia 20an, inilah masanya untuk mula fikirka...

Travel Bajet ke Sydney, Australia | Featherdale Wildlife Park

9:44:00 PM 8
assalamualaikum and good day mate! alamak, nampaknya aku terlangkau satu hari punya cerita travel bajet ke Sydney. patutnya pergi Featherd...

Aku Tetap Akan Mencintaimu

9:44:00 PM 4
You are mine at this moment Perhaps, this might not be the case tomorrow It might be so that you might not be yourself It might be so that...

Travel Bajet ke Sydney, Australia | Kiama Blowhole

11:34:00 AM 6
Assalamualaikum and good day mate! Okay, semalam dah habis explore satu bandar Martin Place, kalini kami bergerak ke tempat lebih jauh s...

My Instagram

Copyright © The Minimalist Traveler. Made with by OddThemes