Semua Ada Kisah Silam

2:00:00 PM 7
assalamualaikum and hello lads! tengah buat apa tu? harini penat sangat. satu sebab Monday Blues. so cliche. satu lagi bila balik je confir...

Pengalaman Digital Interview ala-ala Vlogger

11:00:00 PM 1
Que Sera Sera . itu sahaja yang aku terfikir masa dah habis interview. ya Allah, rasa tergelak ada, rasa sedih ada, rasa geram ada. felt li...

Pengalaman Interview Menerusi Telefon

9:30:00 PM 5
assalamualaikum and hello lads! mengantuknya. mata dah sepet dah ni and yeah, this is a scheduled post. aku tak mampu nak buat on the spot ...

Bibir Kembali Sembuh Sediakala

10:30:00 AM 0
assalamualaikum and hello lads! Everyday-except-for-Friday Bluessssss~ over and over again. dah lah dekat sini pagi tadi jammed teruk. kora...

Tekanan Darah Rendah

9:31:00 PM 2
assalamualaikum and hello lads! sihat semua? dah cek betul-betul belum kondisi tubuh korang tu? jangan main-main dengan bab kesihatan ni. k...

Aku Dambakan Kisah Cinta Seperti Zaman Dahulu

4:30:00 PM 3
assalamualaikum and hello lads! salam Khamis. semoga hari korang semua dalam keadaan yang indah sahaja. hopefully in shaa ALLAH. aku pula m...

Hit The Road to Beijing | Forbidden City & Tian'anmen Square

3:30:00 PM 1
assalamualaikum and hello lads! okay, semalam dah gerak pergi ke salah satu 7 wonders of the world iaitu Tembok Besar China. so, harini dap...

Kereta Tak Boleh Hidup, Bateriku.com Kan Ada

9:30:00 AM 0
assalamualaikum and hello lads! siapa sini ada kereta? maybe almost semua orang dah ada kereta kan. sedangkan budak-budak sekolah pun dah a...

Kami Tidak Sehaluan

3:00:00 PM 3
assalamualaikum and hello lads! apa cerita semua? ada kena Thursday Blues ke? hehehe. nak tahu tak? hari Isnin haritu memang blues lah. mac...

Bila Terlampau Confident Hidup Sendiri

10:00:00 PM 4
assalamualaikum and hello lads! ha, before aku masuk ke cerita yang aku nak bagitahu dekat korang, aku nak tanya satu soalan. sini siapa ya...

Internet Bukan Social Media Sahaja

9:30:00 PM 3
assalamualaikum and hello lads! apa khabar semua? salam Sabtu. banyak ke plan hujung minggu ni? aku malas nak keluar. tak ada mood. maybe s...

Jawapan Cinta ada Depan Mata Sendiri

2:00:00 PM 2
assalamualaikum and hello lads! pernah tak korang tengok cerita He's Just Not That Into You? Panjang betul tajuk dia kan. filem tu tak ...

Satu Ayat, Dua Makna

3:00:00 PM 4
assalamualaikum and hello lads! salam Rabu. cepat nya masa berlalu. sedar-sedar sahaja dah masuk 4 Januari kan. hopefully aku dapat ingatla...

Memoir Hidup 2016

9:30:00 PM 4
assalamualaikum and hello lads! haritu blogwalking sekejap sementara mencari idea nak tulis pasal apa. and rupanya banyak juga yang buat pa...

Nostalgia Minyak Yu Yee Cap Limau

9:00:00 AM 2
assalamualaikum and hello lads! apa khabar semua? semoga semuanya dalam keadaan sihat sejahtera. in shaa ALLAH. aku alhamdulillah dah berta...

Hit The Road to BEIJING Day 2 | Great Wall of China

9:00:00 PM 2
assalamualaikum and hello lads! malam sebelumnya memang tak lena tidur. mungkin sebab tempat baru kan. siapa biasa rasa macam ni? penat mem...

Alergi Lipstick!

9:00:00 PM 4
assalamualaikum and hello lads! ingat tak aku pernah cerita haritu pasal bibir aku kering. sampai berbiji-biji. then, aku jumpa doktor. dok...

Selamat Tahun Baru 2017!

10:00:00 AM 4
assalamualaikum and hello lads! masha ALLAH dah masuk tahun baru rupanya. pantas nya masa berlalu tanpa kita sedari. apa je yang korang dah...

My Instagram

Copyright © The Minimalist Traveler. Made with by OddThemes