Nostalgia Minyak Yu Yee Cap Limau - Amy Syeera

Tuesday, January 3, 2017

Nostalgia Minyak Yu Yee Cap Limau

assalamualaikum and hello lads! apa khabar semua? semoga semuanya dalam keadaan sihat sejahtera. in shaa ALLAH. aku alhamdulillah dah bertambah sihat. haritu nak tahu tak, aku almost terkena demam virus. mula yang kenanya adik lelaki aku. lepas tu merebak dekat adik-adik lelaki aku yang lain, lepas tu aku, then ayah, nenek and saudara aku pula. ALLAH, ujian kan. muntah, cirit birit, demam panas banyak hari. 

Image result for minyak yu yee cap limau

Minyak Yu Yee Cap Limau


bila aku cakap almost tu, aku sakit perut sahaja. tapi yang lain tak ada. nasib baik sangat. tapi kesian dekat nenek aku. nenek jarang demam, so bila sekali sakit, memang lembik. aku tahu ada je orang macam ni kan. semoga kalian diberi kekuatan. 

so, masa sakit perut tu, aku duk sakan mencari ubat sampailah terjumpa minyak Yu Yee Cap Limau. aduhai, menggamit memori sungguh. dah lama tak pakai minyak ni. aku rasa last masa baby kot. hehehe. alhamdulillah, okay dah sakit perut aku bila pakai. banyak angin je rasanya. 

siapa dekat rumah still ada minyak ni? hehehe. 

adios~



post signature

2 comments:

  1. I still use it till now :D berangin dia pun macam sepoi2 je kannn

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
  2. Akak masih layan ubat ni...bu dia sedap

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.