Selamat Tahun Baru 2017!

by - 10:00:00 AM

assalamualaikum and hello lads! masha ALLAH dah masuk tahun baru rupanya. pantas nya masa berlalu tanpa kita sedari. apa je yang korang dah achieve sepanjang tahun 2016 lepas? confirm macam tahun sebelumnya, kita ada naik dan jatuh. aku pun sama juga. menganggur, dapat kerja. tak ada duit, dapat duit. single, single lagi. muahahahah. tapi akhirnya, salah satu impian paling besar aku dapat kecapi masa tahun 2016 ialah travel sendiri. 

Ucapan Selamat Tahun Baru 2017 


Image result for january tumblr

korang punya bucket list berubah tak dari hari ke hari? kalau diikutkan aku tak ada bucket list yang accurate. asyik nak, lepas tu tak nak. then, nak balik. YES. manusia berbintang Libra sangatlah indecisive. memang macam tak boleh nak tolong dah. hahaha. kadang-kadang kalau pergi BK ke Carls Jr ke, aku dah berdiri depan kaunter, lepas tu kasi orang belakang lepas dulu, masa tu tak semestinya aku dah boleh decide. 

so, apa pula perancangan korang untuk tahun 2017? kahwin? oh no! cakap pasal kahwin ni, tiba-tiba teringat dekat umur sendiri yang dah masuk 25 -.- for now, ummi aku dah faham yang passion aku untuk travel lebih tinggi daripada kahwin. tapi aku takkan sesekali kecewakan ummi dengan tak kahwin. of course lah, benda tu jadi idaman almost every women on this Earth. dapat atau tak, itu sudah tersurat. doa sahaja okay.

cuma buat sementara ni, memang aku nak explore 1 dunia kalau mampu. seronoknya! and nak cari kerja! and nak apa lagi. maybe cuba update blog sekali sehari. luls. sekarang ni part update tu macam impossible. rasa nak menulis tu hari-hari ada tapi bila dah depan laptop, duk gatai buka benda lain. last-last tak buat. siapa macam aku -.-

okay, apapun aku ucapkan semoga berjaya untuk tahun baru korang! doakan impian aku juga ye. itu sahaja.

adios~







post signature

You May Also Like

4 comments

  1. SELAMAT TAHUN BARU 2017!!
    semoge ape yang diimpikan tercapai..sy pun banyak lagi benda best tak tercapai lagi.InsyaAllah doakan sy juga =)

    ReplyDelete
  2. Bestnya kalau dapat travel.. :/
    Selamat tahun baru.. :D

    ReplyDelete
  3. selamat tahun baru kak amy. cari jodoh malaysia di cambodia nanti. hehehe mne tahu jmpe kaki travel

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.