Dapat Dah Photobook Beijing

2:00:00 PM 5
assalamualaikum and hello lads! ala, sedihnya PV UV jatuh mendadak untuk bulan ni. tak tahulah kenapa. aku rasa sebab aku jarang blogwalkin...

C. Kingdom Trip ke Tadom Hills Resort yang Mengecewakan

4:00:00 PM 6
assalamualaikum and hello lads! happy weekend to all of you :) apa je plan korang untuk minggu ni? mesti banyak jemputan kenduri kahwin kan...

Jadi Mangsa Tipu Travel Agent

10:42:00 AM 11
assalamualaikum and hello lads! salam Khamis. sihat semua harini? sekarang ni dah start balik musim sakit. kesian tengok budak-budak kecil ...

Dinner di Chili's Citta Mall, Ara Damansara

10:30:00 AM 6
assalamualaikum and hello lads! salam Rabu. harini jalan ke office dah start jammed balik. haha. sempat lah merasa lengangnya LRT Kelana Ja...

GIVE AWAY POCKET CHIA SEED

9:25:00 AM 5
GIVE AWAY  POCKET  CHIA SEED Follow semua yang ada dibawah ini: Blog :  www.bondezaidalifah.com FB :  www.facebook.com/zaidalifah_a...

My Instagram

Copyright © The Minimalist Traveler. Made with by OddThemes