Dapat Dah Photobook Beijing

2:00:00 PM 5
assalamualaikum and hello lads! ala, sedihnya PV UV jatuh mendadak untuk bulan ni. tak tahulah kenapa. aku rasa sebab aku jarang blogwalkin...

Persediaan Sebelum Balik Kampung dengan Bateriku.com

10:24:00 AM 2
Balik Kampung!!! ooooo balik kampung!! ooo balik kampungggg, hati giranggg~~ bila setiap kali raya or even saja-saja pulang ke kampung hal...

C. Kingdom Trip ke Tadom Hills Resort yang Mengecewakan

4:00:00 PM 6
assalamualaikum and hello lads! happy weekend to all of you :) apa je plan korang untuk minggu ni? mesti banyak jemputan kenduri kahwin kan...

Jadi Mangsa Tipu Travel Agent

10:42:00 AM 11
assalamualaikum and hello lads! salam Khamis. sihat semua harini? sekarang ni dah start balik musim sakit. kesian tengok budak-budak kecil ...

Dinner di Chili's Citta Mall, Ara Damansara

10:30:00 AM 6
assalamualaikum and hello lads! salam Rabu. harini jalan ke office dah start jammed balik. haha. sempat lah merasa lengangnya LRT Kelana Ja...

Giveaway Sephia by Nik Ainaa

6:37:00 PM 4
Giveaway Sephia by Nik Ainaa

GIVE AWAY POCKET CHIA SEED

9:25:00 AM 5
GIVE AWAY  POCKET  CHIA SEED Follow semua yang ada dibawah ini: Blog :  www.bondezaidalifah.com FB :  www.facebook.com/zaidalifah_a...

Penawar Resdung Paling Mujarab

9:19:00 AM 0
assalamualaikum and hello lads! sihat semua? uih, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Februari. nanti March pula. sedar-sedar je dah ma...

My Instagram

Copyright © The Minimalist Traveler. Made with by OddThemes