Penawar Resdung Paling Mujarab

by - 9:19:00 AM

assalamualaikum and hello lads! sihat semua? uih, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Februari. nanti March pula. sedar-sedar je dah masuk bulan December semula. cepatnya. tapi setiap hari yang kita lalui, jangan abaikan macam tu je. and kesihatan pun kena jaga. tengoklah macam aku ni. dari baby lagi umi kata ada masalah kesihatan. agaknya body tak kuat kot antibody. i don't know. tak pergi-pergi lagi buat full medical check up. 

Image result for sinusitis


Penawar Resdung Paling Mujarab


salah satu penyakit yang aku rasa most of us ada ialah resdung. adoi, resdung ni sekali dia dah datang, rasa macam nak cabut je hidung letak dekat mana-mana dulu. then dah lega baru pasang balik. -.- makan pun kena berpantang kan. tak boleh makan belacan, makan seafood or anything yang boleh trigger kegatalan. bayangkan dulu pun kalau aku makan berlebihan, hidung akan jadi gatal. kadang-kadang pun rasa nak bersin tapi asyik tak jadi je. mata dah melampau sangat dah gatal ni. urgh, nak tidur memang tak selesa. 

tapi takkan asyik nak biar macam tu je kan. so, i try to find alternatives untuk sembuhkan penyakit resdung ni. nama dia adalah Ubat Resdong Paling Mujarab. aku cuba ambil dalam masa seminggu untuk makan dahulu. memang agak susah sebab aku bukan jenis orang yang suka makan pil. dia berbentuk pil berwarna merah. bukan tak suka makan tapi susah nak telan, asyik melekat je. korang ada cara tak untuk aku telan ubat pil dengan selesa?

In shaa ALLAH ini merupakan ubat resdung yang paling berkesan. ia dapat mengubati penyakit resdung dalam dan melegakan daripada alahan makanan, cuaca, bersin, selsema dan sebagainya yang berkaitan dengan resdung. 

Cara Makan: 


1 biji malam dan 1 biji pagi. so 2 kali sehari okay. 

 


AMARAN!


- ibu mengandung tidak digalakkan makan
- jangan dilangkah
- sekiranya resdung semakin reda, kurangkan pengambilan dengan memakan 1 hari sebiji sahaja atau selang 1 hari 1 biji. 

Testimoni Penawar Resdung Paling Mujarab













kalau korang rasa tak ada lagi penawar resdung paling mujarab, ini salah satu langkah lain untuk korang cuba. banyakkan selawat masa makan. in shaa ALLAH dapat membantu. 

seandainya berminat untuk membeli ubat resdung paling berkesan ni, boleh lah hubungi nombor tertera di bawah atau layari laman web berikut:

Puan Aisyah: 013- 9871616
Website: Herba Resdong
Website: Penawar Buasir Paling Mujarab Bagi Kaum Lelaki dan Wanita




post signature

You May Also Like

0 comments

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.