Travel Bajet ke Sydney, Australia | Hari 1

9:30:00 PM 35
Assalamualaikum and good day mate. Minat terhadap travel semakin membuak-buak sejak aku balik dari tanah suci Mekah. Ustaz kata aku bert...

Beli Kelengkapan Travel Sempena 5th Birthday Lazada Malaysia

5:45:00 PM 3
Sretttt…srettt…Pulang sahaja dari Sydney ke KLIA2, bagasi yang aku bawa sudah mula berbunyi pelik. Tarik bagasi pun dah macam tarik troli t...

Di Sebalik Tabir Travel ke Sydney

9:00:00 PM 11
Assalamualaikum and good day mate! Haha. Bajet sangat. mentang-mentang baru balik dari negara Australia. Alhamdulillah, pejam celik pej...

Rangkaian Penjagaan Kulit SAFI BALQIS OxyWhite

10:46:00 AM 1
Proses pencerahan kulit wajah menjadi lebih cepat dan efektif apabila kulit berada dalam keadaan yang sihat serta mempunyai oksigen yang me...

Graduan Memilih Kerja?

11:31:00 AM 7
assalamualaikum and hello lads! semoga hari yang korang lalui ceria harini in shaa ALLAH. aku? aku tengah nervous sangat ni. esok bermulal...

Dil To Pagal Hai Sudah 20 Tahun!

9:52:00 AM 8
Rehne Do Chhodo Ye Kahaaniyaan, Deewanepan Ki Sab Nishaaniyaan, Logon Ki Saari Pareshaaniyaan, Is Dil Ki Hai Ye Saari Meherbaaniyaan. eh, ...

Sunshine Blogger Award 2017

8:56:00 PM 7
assalamualaikum and hello lads! tanpa sedar aku dah lama tak update blog. bulan Mac ni satu entry pun belum b...

My Instagram

Copyright © The Minimalist Traveler. Made with by OddThemes