Tukar Cermin Mata Lebih Murah

4:30:00 PM 25
assalamualaikum and hello lads! harini tinggi pula rasa nak menaip macam-macam. the power of blogwalking. pernah tak korang rasa macam tu j...

Maaf

10:51:00 AM 12
assalamualaikum and hello lads! apa khabar? semoga sihat sentiasa. aku baru sahaja baik dari sakit gastrik. erm, nak menyesal pun tak guna ...

Travel Bajet ke Sydney, Australia | Blue Mountains

11:30:00 AM 11
Semalam sudah ke Kiama, harini keluar dari Sydney sekali lagi. siapa yang pergi ke Sydney, rugi kalau tak singgah ke Blue Mountain. yes, wa...

Travel Bajet ke Siem Reap, Cambodia | Departure

5:06:00 PM 4
assalamualaikum and hello lads! pejam celik pejam celik, bulan Syawal sudah pun berakhir. cepat masa berlalu. and tanpa sedar, dah dekat 2 ...

Ke Mana Angin kan Membawaku Pergi

8:43:00 PM 3

My Instagram

Copyright © The Minimalist Traveler. Made with by OddThemes