01/01/2018 - 02/01/2018 - Amy Syeera

Monday, January 29, 2018

Trip Bajet 8 Hari ke Tokyo, Jepun

9:00:00 PM 3
Trip Bajet 8 Hari ke Tokyo, Jepun
assalamualaikum and hello lads! happy new year guys!! dah masuk tahun 2018, maknanya aku dah semakin tua. hahaha. aduhai, dah masuk 26 tahun rupanya. tak sangka. makin tua, makin banyak pula impian yang akü rasa kena kejar cepat-cepat. korang rasa macam tu or aku je? haha. anyways, tahun lepas alhamdulillah dah cover banyak negara. syukur sangat, Allah kasi aku peluang untuk capai impian yang aku nak sangat dari dahulu. and in shaa allah, tahun ni lebih banyak tempat aku nak jelajah. maybe bersama orang tersayang pula. doakan ye. hehe. okay, back to the main reason aku menulis, Aku nak kongsi cerita aku mengenai perjalanan aku ke Tokyo, Jepun selama 8 harı. 
 
Trip Bajet 8 Hari ke Tokyo, Jepun semasa Musim Sejuk
https://78.media.tumblr.com/d3b89be6d2de03542400c8a68f0e618d/tumblr_mlgw3g01Yb1r0y8j6o1_500.gif
 

Renting vs Buying: The Pros and cons

1:30:00 PM 0
Renting vs Buying: The Pros and cons
To buy or to rent, that is the lifelong question when it comes to settling down with a residential property. Though one with conventional perception favour of owning a residential unit to nestled down, that’s if your affordability is not an issue nor worries. However, if your financial capability is not on the sunny side, perhaps renting would be the way to go while saving up for a unit in future. In Singapore, married Singaporeans and singles over 35 years old are given grants to buy a HDB unit. Meanwhile, renting a one bedroom condominiumin city fringe’s Queenstown is easily at $2,500 per month. Over the few years with the implementation of the cooling measure has directly affecting the property market price, it has also affect the rental market too. The rental price has been steadily falling, good news for renters, does this means that renting has more pros than buying? Or vice versa?

Renting vs Buying: The Pros and cons