Trip Musim Sejuk ke Jepun | Salju di Shibuya

9:30:00 PM 5
assalamualaikum and hello lads! nak tahu tak, hari terakhir kami di Kawaguchiko, aku betul-betul jatuh sakit. aku kena gastrik. nak makan b...

Rasai Iftar ke 20 @ Cyberview Resort & Spa

9:33:00 PM 0
Buka Puasa within the backdrop of a serene tropical garden. Feast on 26 concept stalls offering a multi-cultural delicacies. Bringing back ...

Beli Baju Raya

12:39:00 PM 5
assalamualaikum and hello lads! apa khabar semua? pejam celik dah nak masuk bulan Ramadhan pun kan. dah habis ganti puasa ke wahai kaum wan...

Surprise Birthday Mommy Strawberry Hot Air Balloon Bouquet di Blooming Hermoso

4:30:00 PM 4
assalamualaikum and hello lads! apa khabar semua? first of all, terima kasih sangat-sangat untuk semua yang sudi baca blog aku. agak terhar...

Random Facts About Me

8:30:00 AM 7
10 random facts about me 1. minat Bollywood 2. minat boots! i don't wear heels or flip flops. 3. minat warna puti...

Mana Orang Penang, Aku Nak Datang ni

11:26:00 PM 4
assalamualaikum and hello lads! ha, alkisahnya aku ni teringin nak berjalan-jalan di area Penang. nama je study dekat MRSM Kepala Batas dul...

Perampas Suami Orang

8:53:00 PM 3
assalamualaikum and hello lads! ha, kontroversi betul tajuk kalini. sebenarnya, alang-alang tengah hangat isu rampas suami orang, aku nak s...

Trip 8 Hari ke Jepun | Kawaguchiko & Mount Fuji

4:30:00 PM 3
assalamualaikum and hello lads! okay, bersambung ke hari seterusnya. sementara tengah ada mood nak menulis ni. mari kita mulakan okay. mema...

Trip 8 Hari ke Tokyo, Jepun | Akihabara

4:30:00 PM 3
assalamualaikum and hello lads! semoga korang semua sihat sahaja hendaknya. aku ni baru je start batuk. musim kot kan. alhamdulillah, harit...

My Instagram

Copyright © The Minimalist Traveler. Made with by OddThemes