Mana Orang Penang, Aku Nak Datang ni

By Amy J - 11:26:00 PM

assalamualaikum and hello lads! ha, alkisahnya aku ni teringin nak berjalan-jalan di area Penang. nama je study dekat MRSM Kepala Batas dulu, tapi jalan Penang langsung tak pernah. hahaha. so in shaa ALLAH, by 28th April aku ke sana sampai 1 Mei. 

Image result for meet up


ada sesiapa blogger utara di sini? kot lah boleh kita bersua muka. or even suggest tempat makan best. destinasi menarik untuk masuk Instagram ke. hehehe. please do let me know! tak sabar nak jumpa bloggers utara. cewah, bajet macam famous je nak jumpa-jumpa macam ni. 

okay tu je. adios!




post signature

  • Share:

You Might Also Like

3 comments

  1. my older sister aged 21 this year also belajar kat mrsm kepala batas and our house like only 15 mins from that mrsm :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. ada kat kepala batas ke nanti hujung april ni? moh la jumpa

      Delete
  2. al;aaaa sha hujung tahun baru rancang nak kesana huhu

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.