Surprise Birthday Mommy Strawberry Hot Air Balloon Bouquet di Blooming Hermoso

By Amy J - 4:30:00 PM

assalamualaikum and hello lads! apa khabar semua? first of all, terima kasih sangat-sangat untuk semua yang sudi baca blog aku. agak terharu bila baca komen and email dari korang yang kata blog aku best. thank you. memang rasa nak menangis tapi dalam hati je sebab ada dekat office kan. haha

okay, alkisahnya 15 April lepas merupakan hari jadi ummi aku. my beloved mother. since anak-anaknya sudah bekerja, so macam best juga dapat hadiahkan umi something yang dia impikan. fikir punya fikir, aku decide untuk buat surprise dengan strawberry bouquet. korang perasan tak sekarang ramai buat surprise pakai bubble balloon / hot air balloon tu. ha, tau tak yang mana? meh aku tunjuk contoh. 
 

Strawberry Bouquet Hot Air Balloon di Blooming Hermoso


https://cdn.shopify.com/s/files/1/2446/8087/products/Mix_Red_Mini_Bubble_2048x.jpg?v=1516596715

lawa kan! lawa sangat. aku pun terasa nak ada satu untuk diri sendiri. hahahaha. lama juga aku fikir. sebab ummi suka bunga, at the same time, umi suka strawberry juga. jadi, aku buat research online. memang ada ramai orang yang sediakan perkhidmatan macam ni. tapi mostly harga agak mahal. sampaikan aku terasa macam nak buat sendiri.

akhirnya, aku terjumpa satu instagram ni. Blooming Hermoso. cek harga, cek bouquet yang dia buat, not bad juga. banyak pilihan. banyak jenis surprise yang disediakan. kalau nak senang berurusan, better whatsapp Blooming Hermoso. nak warna belon sendiri, customization word semua boleh buat. delivery pun ada. and hasilnya..

 

No automatic alt text available. 
Image may contain: drink and text

ummi memang happy sangat-sangat! sebab dapat macam-macam hadiah. haha. and especially those strawberry bouquet. sampaikan makcik-makcik aku pun duk tanya dekat mana aku beli ni. korang pun, kalau nak buat surprise untuk yang tersayang masa birthday ke, or graduation day or mother's / father's day, boleh lah ushar di social media di bawah. it will be worth it. :)

untuk makluman lanjut, boleh layari:

Facebook : Blooming Hermoso 
Instagram : Blooming Hermoso



post signature

  • Share:

You Might Also Like

4 comments

  1. cantik sgt ballons tu. mudanya mak

    ReplyDelete
  2. sha pun tertanya tanya jugak kat mana dorang buat semua ni hehe tq share ig . nanti nakpi usha usha la

    ReplyDelete
  3. That's very thoughtful of you! <3

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.