Peluang Memenangi Voucher Raya Bersama Lazada Riang Ria Raya!

By Amy J - 12:30:00 PM

assalamualaikum and hello lads! ha cuba komen sikit siapa sini dah siap beli baju raya semua? haha, aku lah tu. kelmarin baru sahaja aku pergi PKNS Shah Alam untuk teman dia cari baju raya untuk mak and kakak dia. masha Allah, punya ramai orang dekat mall. harga baju raya semua dah mahal kan. bagusnya kalau ada dapat menang voucher raya ke apa. dapatlah kurangkan sikit perbelanjaan raya 2018 kita ni. ha, kalau nak tahu, Lazada kini sedang mengadakan permainan Shakin Deals untuk Kempen Riang Ria Raya. 
Peluang Memenangi Voucher Raya Melalui Lazada Shakin' Deals!
kalau sebelum ni ada macam-macam cara nak menang voucher raya kan, kalini agak berbeza sedikit. sebab apa? senang sahaja untuk join game Shakin Deals by Lazada ni. game ini akan bermula dari 22 Mei 2018 sehingga 4 Jun 2018! so, apalagi jom la kita join. senang je kot. hahaha. aku dah try tadi.
1. Download Lazada app dan make sure korang log in / register dahulu

2. Stay sahaja di homepage aplikasi Lazada tersebut
3. Shake la phone korang hari-hari pada setiap jam 5:30am, 12:30pm dan 9:30pm
untuk pengetahuan korang, setiap game pada jam tersebut akan ada 5 kali percubaan. so, cuba sahaja shake sampai korang berjaya dapat voucher raya RM50! sebarang makluman lanjut dan terma kondisi mengenai game ini, korang boleh layari Shakin' Deals Term of Participation.
 

Dekat mana nak tengok game Shakin' Deals tu? ha sini > Jom Main Game Shakin' Deals dan Menang Voucher dan juga video di Youtube ini!
post signature

  • Share:

You Might Also Like

3 comments

  1. hi dear, jemput join giveaway saya ;)

    https://eshazara.blogspot.com/2018/06/youthstar-raya-giveaway-by-eshazara.html

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.