Uji Imaginasi Di Museum of Illusions, Kuala Lumpur

8:58:00 PM 8
assalamualaikum and hello lads! bertemu lagi kita di blog ni. kalini aku nak share tempat aku dating haritu di mana aku tak expect would be...

Travel ke Bali 5H4M | Ubud

12:30:00 PM 6
assalamualaikum and hello lads! untuk pengetahuan kalian, ini adalah entry terakhir untuk destinasi Bali. ye, tak lama pun aku berada di sa...

Travel ke Sieam Reap, Cambodia | Kos dan Itinerari

3:48:00 PM 3
assalamualaikum and hello lads! ha, minta maaf sangat-sangat. dah lama aku pergi Siem Reap ni. dah cerita sampai habis pun, cuma baru sempa...

Travel ke Bali 5H4M | Nusa Penida Island

10:00:00 AM 4
assalamualaikum and hello lads! ha kalau korang biasa tengok gambar-gambar di Bali, pastinya salah satu yang menarik perhatian orang ialah ...

Travel ke Bali 5H4M | Tanah Lot Temple & Uluwatu Temple

3:35:00 PM 4
assalamualaikum and hello lads! ha, sementara segala memori masih ada dalam ingatan. aku nak sambung cerita aku semasa berada di Bali. seda...

Travel ke Bali 5H4M | Seminyak

9:41:00 PM 4
assalamualaikum and hello lads! alkisahnya masa pergi Matta Fair haritu, dia ajak aku travel sekali. aku kalau bab travel ni memang laju la...

Trip ke Tokyo 2018 8H7M | Kos dan Itinerari

11:03:00 PM 11
assalamualaikum and hello lads! Konnichiwa. ha, most of us memang dah lama teringin nak ke Jepun kan. aku sebenarnya terkecuali dalam kalan...

Trip ke Bali 2018 5H4M | Kos dan Itinerari

12:30:00 PM 7
assalamualaikum and hello lads! alhamdulillah, selamat mendarat di Malaysia pada Isnin lepas. dah lama rasanya tak travel. tak sangka kalin...

Points To Remember In Sending a Condolence Wreath

10:59:00 AM 0
During the darkest hours in funerals, you can always shed some light by sending a condolence wreath for the grieving family as the loss wo...

My Instagram

Copyright © The Minimalist Traveler. Made with by OddThemes