Movie Best di Netflix

9:30:00 PM 4
assalamualaikum and hello lads! Netflix sejak dua menjak ni menjadi sebutan ramai orang kan. aku dahulu pun dah lama dengar pasal Netflix. ...

Festive Feast di Hotel Royale Chulan Sempena Tahun Baru

9:00:00 AM 1
assalamualaikum and hello lads! siapa yang tak biasa dengar pasal Hotel Royale Chulan ni kan. lagi-lagi dia terletak dekat dengan shopping ...

10 Rutin Kecantikan Wajah Cara Orang Korea

12:30:00 PM 3
assalamualaikum and hello lads! okay for those yang kenal aku, aku dengan Korea ni memang kureng sikit. tak kisahlah dari segi lagu dia, mo...

Bergambar di Urbanscape House, Kuala Lumpur

11:11:00 PM 2
assalamualaikum and hello lads! Sabtu lepas memandangkan tak ada apa nak buat, aku dengan dia pergi ke Urbanscape House. tempat ni aku tak ...

Konsert Semalam di Malaya di Dewan Filharmonik Petronas dan KLCC Sky Bridge

8:39:00 PM 5
assalamualaikum and hello lads! sejak tahun 2018 ni, macam-macam benda baru aku dah buat. semuanya sebab ada dia. barulah terasa seronok na...

Travel Bajet ke Sydney, Australia | Sydney Fish Market

1:00:00 PM 2
assalamualaikum and hello lads! apa khabar semua? pada para pembaca yang kerap bertanya pasal entry terakhir aku, aku minta maaf sangat seb...

Family Day di Ke Cabin by a Bungalow in a Village Semabok, Melaka

8:43:00 PM 1
assalamualaikum and hello lads! as much as you know how I like to travel, it is because i come from a family who really loves it. tapi untu...

Cara Mengurangkan Jerawat Belakang Badan

11:45:00 AM 9
assalamualaikum and hello lads! jerawat. jerawat. sedih juga kadang-kadang. jealous tengok orang lain muka flawless je sekarang. tak tahula...

SGshop MY Onsite Promotional Campaigns - Nov 2018 - 11.11 Sale

6:51:00 PM 0
Date: 1/11/2018 – 15/11/2018 Title: 11.11 Treasure Hunt The theme for 11.11 sale 2018 is “Treasure Hunting”, the journekjhikveral lev...

Percubaan Membeli Perabot di SGshop Malaysia Berjaya!

6:40:00 PM 1
assalamualaikum and hello lads! bagi sesiapa yang mengenali aku, aku ni pantang sangat kalau ada website yang jual barangan online. pasti a...

My Instagram

Copyright © The Minimalist Traveler. Made with by OddThemes