Bergambar di Urbanscape House, Kuala Lumpur

By Amy J - 11:11:00 PM

assalamualaikum and hello lads! Sabtu lepas memandangkan tak ada apa nak buat, aku dengan dia pergi ke Urbanscape House. tempat ni aku tak pastilah dibuka setiap hari atau tak. tapi setiap tahun pasti akan ada event best di Urbanscape House. kalau korang tak pernah dengar, Urbanscape ni terletak di belakang Central Market, Pasar Seni. better naik MRT or LRT untuk ke sini dari naik kereta. korang pun dah sedia maklum keadaan lalulintas KL ni. 

Urbanscape House, Kuala Lumpur


nak masuk dalam Urbanscape House ni kena register. tapi tak perlu bayar apa-apa pun. penaja utama dia aku rasa U Mobile. or maybe U Mobile yang buat event ni. aku tak pasti pasal tu. tapi untuk tahun ni, ada jemputan khas artis dari luar negara iaitu Khaled, memang aku tak pergilah kan. sebab laju benar sold out tiket dia. 

ha, tanpa perlu cakap panjang, meh tengok gambar-gambar di bawah.


 

 

 



tak perlu masa yang lama pun. sebab sekadar nak mengambil gambar dan appreciate the art. ada juga lah yang agak extreme cara dia menyampaikan seni dia.

nak tahu lokasi dia, cari je landmark ni. jalan straight ke belakang sampai nampak bangunan putih belah kanan.


post signature

  • Share:

You Might Also Like

2 comments

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.