Hadiah Istimewa Birthday

assalamualaikum and hello lads! okay, ini sebenarnya dah lama berlalu. birthday aku pun last month. 10 Oktober. tapi harini baru sempat nak bercerita. and kalini aku hadiahkan something special untuk someone special juga. siapa, apa hadiah tu? ha, baca dekat bawah okay.


Hadiah Istimewa Birthday


alkisahnya haritu si dia whatsapp aku, tunjuk kek viral yang dia bake. since member dia ada buat, dia terasa nak baking juga. and menjadi. so, aku saje mengusik, birthday aku nanti, aku nak dia buatkan kek ni tapi lagi special. hahaha. pandai demand kan.

anddd tak sangka lah memang dapat masa kitorang keluar tu. hahaha.. tapi special dia sebab dia letak banyak sangat buah-buahan dalam kek tu. dia tahu aku memang gila buah-buahan ni. haha. and bunga pun dapat lagi. kata nak pergi isi minyak, rupanya beli bunga. hahaha..



okay, sorry to those yang maybe rasa sedih baca entry ni sebab nak merasa sweet moment macam ni. but i'm so happy i need to share this story. :) 

and masa birthday aku juga, aku decide untuk beli bunga untuk mommy. sebab birthday ni, aku just lahir je dekat dunia ni kan. tapi yang susah payah kandung selama 9 bulan is mommy. yang susah payah membesarkan aku is mommy. so, cuma ini sahaja one of the things aku boleh bagi. 


birthday dia pun tak lama dah ni. tapi awal-awal lagi aku dah beli. HAHAHAHA. punya eksited nak tunjuk dekat dia. aku ada usik, cakap nak letak kentang je dalam kotak kecil. pastu tulis note dekat kentang, cakap happy birthday. hahahaha. okay, bila aku sebut dekat sini, nampak tak kelakar rupanya. we'll see if he's happy with the present. obviously bukan kentang tadi. 
itu sahaja nak cerita. 
adios~
post signature

5 comments :

  1. untung lar ada sweet2..hehe.. anyway happy belated birthday dear

    ReplyDelete
  2. Happy birthday kak bestnya dapat bunga..

    ReplyDelete
  3. huntung lerrrr badannnnn. happy birtday kak emy

    ReplyDelete
  4. happiness is meant to be shared. iolsss okay je baca citer2 yang gula ni. hehe.. cepat2 kawen u twoo ^^

    ReplyDelete

hello dear ! thanks for dropping by. i'll make sure to reply asap !

My Instagram

Copyright © The Minimalist Traveler. Made with by OddThemes