Scared

11:27:00 PM 4
Hai korang. This post is so random. Sebab aku tiba-tiba rasa anxious sangat. Majlis kahwin aku makin dekat. Sejak dia propose, aku dah plan ...

Trip Balkan 10H9M | Bulgaria

12:17:00 PM 8
assalamualaikum and hello lads! maaf sangat, dah lama sangat nak update pasal trip ke Balkan ni tapi sebab Adobe aku ada problem, jadi hila...

Sambut Raya Syawal di Shah Alam

11:42:00 AM 4
assalamualaikum and hello lads! hopefully belum terlambat untuk aku ucapkan selamat hari raya Aidilfitri pada semua pembaca. macam mana ray...

Konsert Boyzone “Thank You and Goodnight Farewell Tour”

3:09:00 PM 1
Wowstar Creative Entertainment menganjur Konsert terakhir Boyzone “Thank you and Goodnight Farewell” bersama artis jemputan Brian McFadd...

Bajet dan Persediaan Majlis Tunang

10:20:00 AM 14
assalamualaikum and hello lads! aku tak sangka sampai ke saat ini, Allah kurniakan aku jodoh di muka bumi ini. kalau korang kenal aku pada ...

Cara Sewa Dewan MBSA

3:04:00 PM 0
assalamualaikum and hello lads! siapa sini nak melangsungkan majlis perkahwinan and decide untuk buat di dewan? tapi tahu tak cara macam ma...

Itinerari 10H9M Balkan + Venice

9:55:00 AM 13
assalamualaikum and hello lads! alhamdulillah, aku baru sahaja pulang dari Balkan Rabu lepas. seronok sangat!! aku tak sangka langsung dapa...

Cara Daftar Kursus Kahwin di JAIS

9:19:00 AM 1
assalamualaikum and hello lads! siapa sini dah ambil kursus kahwin? aku dahhh.. tapi ambil lagi sebab aku tak ingat apa dah masa aku turut ...

Awesome Canteen Sekeping Victoria, Penang

12:00:00 PM 3
assalamualaikum and hello lads! pernah dengar tak tentang Sekeping ni? Sekeping ada di merata tempat. salah satu yang aku suka adalah Sekep...

Kesetiaan dalam Perhubungan

11:10:00 AM 1
assalamualaikum and hello lads! aku minta maaf sebab cerita ini agak personal. aku nak pendam lama-lama pun susah sebab aku bukan jenis ora...

Makan Kurtos Kalacs di Rollney Penang

10:00:00 PM 2
assalamualaikum and hello lads! cuti hujung minggu yang lepas, aku buat keputusan untuk ke Pulau Pinang. alang-alang dah ke sana, aku ajak b...

Menang Anugerah Site of The Month di MWA 2018

11:02:00 PM 4
assalamualaikum and hello lads! alkisahnya haritu aku ke Pulau Pinang bukanlah setakat untuk jalan jalan cari makan. tetapi aku menerima an...

HDB loan or Bank loan

9:48:00 AM 0
HDB loan or Bank loan There are many HDB and BTO units available in Singapore, such as PunggolHDB , are you planning to buy...

Jangan Main-Main dengan Alergi

10:34:00 PM 4
assalamualaikum. normal tak untuk seseorang ada alergi? tidak kisah dari segi makanan, haiwan dan macam-macam lagi. korang ada alergi tak? a...

Makan Kambing Bakar di Cik Tri Sahara Eco Grandeur

8:47:00 PM 6
assalamualaikum semua. siapa penggemar kambing bakar? haaa, aku lah salah seorangnya tu. pantang orang offer kambing bakar, aku beratur sek...

Larian Pertama BMW Wheelcorp Premium Charity Run

1:00:00 PM 2
assalamualaikum semua. walaupun Januari baru sahaja masuk, aku tak ketinggalan untuk penuhkan segala hari dengan macam-macam aktiviti. one ...

Sambut Tahun Baru di KLCC

9:18:00 PM 5
pejam celik pejam celik dah masuk tahun 2019 kan. cepat betul masa berlalu. korang sambut tahun baru di mana? dahulu aku selalu sambut deka...

Trip Ke Hatyai 3H2M Menaiki Bas

6:44:00 PM 7
assalamualaikum and hello lads! alkisahnya salah seorang member Uniten aku ajak pergi Hatyai December ni. aku terkejut juga sebab random sa...

My Instagram

Copyright © The Minimalist Traveler. Made with by OddThemes