Sambut Tahun Baru di KLCC

pejam celik pejam celik dah masuk tahun 2019 kan. cepat betul masa berlalu. korang sambut tahun baru di mana? dahulu aku selalu sambut dekat rumah je atas katil, tidur. haha. kalini aku sambut tahun baru di KLCC bersama si dia. banyak sangat benda berlaku sepanjang tahun lepas. boleh tak aku nak rewind kejap before aku masuk bercerita pasal 2019?



Resolusi 2019 


January 2018

aku baru start berkenalan dengan si dia. 
travel ke Tokyo bersama member baik dan member-member dia yang lain.



February 2018

beli kereta sendiri. Myvi putih, my favorite color. 
birthday ayah, kakak wani, and arwah abah, and ayah si dia

March 2018

birthday adik lelaki

April 2018

birthday mommy and mak si dia 
first time jumpa family dia. debar dia jangan cakaplah. sampai menangis malam tu call umi haha
1 year anniversary aku kerja dekat office pakcik aku. HAHAHAHAH..

Mei 2018

puasa
reunion budak-budak Celcom

June 2018

raya

July 2018

beraya di Bali

Ogos 2018

family day di Melaka
birthday adik nombor dua

September 2018

birthday bestfriend
konsert Semalam di Malaya

October 2018 

my birthday! 

November 2018

travel ke Hatyai with gila-gila friends.
my skin is getting better. alhamdulillah.

December 2018

dapat award MWA site of the month 2018
blog achieved 3 million views
tengok fireworks dekat area KLCC

ni kira first time juga la aku tengok bunga api setelah sekian lama tak tengok.last masa aku sekolah rendah rasanya. so kami berdua pergilah ke KLCC. tapi masha Allah ramai nyaaaaaaa... tak sanggup nak duduk situ lama-lama. hujan pula tu. dah macam teragak-agak , ada ke fireworks nanti? haha. last2 kami duduk di Tapak tu  je. sambil tunggu, sambil makan. dua-dua dah mengantuk sangat sebab bukan manusia yang boleh tidur lambat.  KLCC siap buat konsert UNIC lagi katanya. sejuk pula hati dengar. kami tak tengok pun. sebab duk makan dekat Avenue K. situ tak ramai orang.

cuma tapak tak berapa nak nampak fireworks. berselindung di sebalik pokok-pokok.


alhamdulillah, walaupun hari-hari benda biasa sahaja aku lalui, tapi ada banyak achievement untuk aku sendiri. tak kurang juga banyak aktiviti yang pertama kali aku buat bersama dengan si dia. so, macam mana pula dengan 2019?


hopefully 2019 akan jadi tahun paling happy lagi. doakan yang baik-baik untuk kami okay :)


aku tak reti nak buat checklist 2019 bagai tu. i mean, i can do it tapi untuk achieve semua impian tu macam quite impossible. biasa bila aku dah cakap something dekat orang tu, susah sikit aku nak kejar impian aku. contohnya aku cakap nak gemuk, tapi tak reti juga nak makan banyak. secoet tu je lah aku ambil. contohh..


korang pula? aku harap korang berjaya dapat semua yang korang impikan tu. maybe tak semua kan, tapi at least dapat kejar banyak benda. in shaa Allah.


adios~



post signature

5 comments :

  1. semoga tahun 2019 lebih meriah ceria dan happy sentiasa =)

    ReplyDelete
  2. Wahh,bestnya. dapat banyak moment yang indah di tahun 2018..

    ReplyDelete
  3. Banyaknya yang berlaku sepanjang 2018.
    Pasti menjadi memori yang bermakna ^^

    ReplyDelete
  4. Selamat tahun baru amy. .Semoga tahun baru ni lahi lebih bermakna

    ReplyDelete
  5. eh. hahaha. berjiran kite rupanya waktu new year. malas nak g tmpt akk g. sbb komfem ramai y lepak berlama lama dkt situ

    ReplyDelete

hello dear ! thanks for dropping by. i'll make sure to reply asap !

My Instagram

Copyright © The Minimalist Traveler. Made with by OddThemes