Trip Balkan 10H9M | Macedonia

11:00:00 AM 6
assalamualaikum and hello lads! meh sambung destinasi seterusnya iaitu Macedonia. memandangkan kami sekejap sahaja di Bulgaria, jadi kami b...

Prosedur Ujian Saringan HIV untuk Kahwin

11:40:00 AM 4
assalamualaikum and hello lads! alkisahnya haritu aku baru je selesai buat ujian saringan HIV untuk kahwin. sebelum aku bercerita lebih lan...

Scared

11:27:00 PM 7
Hai korang. This post is so random. Sebab aku tiba-tiba rasa anxious sangat. Majlis kahwin aku makin dekat. Sejak dia propose, aku dah plan ...

Trip Balkan 10H9M | Bulgaria

12:17:00 PM 12
assalamualaikum and hello lads! maaf sangat, dah lama sangat nak update pasal trip ke Balkan ni tapi sebab Adobe aku ada problem, jadi hila...

Sambut Raya Syawal di Shah Alam

11:42:00 AM 4
assalamualaikum and hello lads! hopefully belum terlambat untuk aku ucapkan selamat hari raya Aidilfitri pada semua pembaca. macam mana ray...

My Instagram

Copyright © The Minimalist Traveler. Made with by OddThemes