Makan di BLVD House, Kuala Lumpur

11:23:00 AM 8
assalamualaikum and hello lads! haritu keluar dengan tunang kejap untuk discuss pasal majlis perkahwinan kami, jadi kami decide untuk makan...

Andai Dia Tercipta Untukku

4:26:00 PM 7
Ya Allah Ya Tuhanku, Hari bahagia semakin mendekat Hati semakin resah Bukan resah kerana tidak yakin Tapi bagaimana nanti permulaan ...

Cara Isi Borang Nikah Online KL dan Selangor

10:49:00 AM 0
assalamualaikum and hello lads! lagi berapa puluh hari sahaja ni nak kahwin. alhamdulillah, persiapan almost 60 percent dah settle. bayaran...

Print 50 Keping Gambar dengan Harga RM2

3:06:00 PM 6
assalamualaikum and hello lads! kalau diikutkan, masa zaman dulu-dulu, mak-mak kita semua suka print gambar anak-anaknya kan. anak first ad...

Pengalaman Cabut Gigi di Klinik Kerajaan

11:16:00 AM 3
assalamualaikum and hello lads! siapa sini pernah cabut gigi dekat klinik kerajaan? ada baca macam-macam review sebelum aku ke sana. ada po...

My Instagram

Copyright © The Minimalist Traveler. Made with by OddThemes