Bercuti di Lone Pine Boutique Hotel, Penang

4:23:00 PM 0
assalamualaikum and hello lads! apa khabar semua? Salam CMCO. memandangkan kita berada di dalam musim penyakit merbahaya, jadi niat untuk tr...

Trip Balkan 10H9M | Montenegro

5:58:00 PM 3
assalamualaikum and hello lads! it's MCO time! tak sangka akan menempuhi zaman macam ni. sedih ada, risau ada. tapi nak buat macam mana ...

5 Yummi & Reasonable Western Food Places in Kuala Lumpur

10:46:00 PM 5
5 Yummi & Reasonable Western Food Places in Kuala Lumpur assalamualaikum and hello lads! makan sudah semestinya menjadi pilihan nom...

Resepi Nasi Ayam Mudah

9:59:00 AM 1
assalamualaikum and hello lads! memandangkan dah tak dapat nak travel sangat, jadi aku nak tambah entry di blog ini mengenai masakan. sejak...

Honeymoon di Four Seasons Resort, Langkawi

11:57:00 AM 4
dah empat bulan berlalu tapi baru berkesempatan untuk menulis tentang cerita kami berbulan madu di Four Seasons Resort Langkawi ini. jadi m...

Makan-Makan di Kuantan, Pahang

10:53:00 AM 2
Aku and husband suka travel. Lepas kahwin, memang banyak duit habis so kitorang selalu travel and bercuti dalam negara je. Bulan December ...

Pahit Manis Perkahwinan

8:37:00 AM 2
Kahwin ni seronok. Bukan bermakna semuanya selalu indah. Memang akan ada pasang surut dia. Itu yang selalu aku dengar daripada kawan-kawan...

My Instagram

Copyright © The Minimalist Traveler. Made with by OddThemes