Nafasku Hanya Untuk Dia

Mirza dan Ainul
Nafasku Hanya Untuk Dia


preview

 (Bab 1) (Bab 2) (Bab 3) (Bab 4) (Bab 5) (Bab 6) (Bab 7)

(Bab 8)(Bab 9)(Bab 10)(Bab 11)(Bab 12)(Bab 13)(Bab 14)

(Bab 15)(Bab 16)(Bab 17)(Bab 18)(Bab 19)(Bab 20)(Bab 21)

(Bab 22)(Bab 23)(Bab 24)(Bab 25)(Bab 26)(Bab 27)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
facebook page
lagu-lagu NHUD 
- Let Her Go by Passenger-
-It's All About You by Mcfly-
-I Loved Her First by Heartland-
- Corre by Boyce Avenue-
-Zaroori Tha by Rahat Fateh Ali Khan-

  |Special Edition|  
(1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11) (12) (13) (14) (15) (16)

Alhamdulillah. tak sangka ramai yang sudi baca cerita ini. untuk pengetahuan, cerita NHUD tidak akan diterbitkan di mana-mana. memandangkan ceritanya hanya pendek sahaja. jadi, saya buat keputusan untuk jual secara online sahaja.

jika ada sesiapa berminat, boleh email saya di ameliajafri@yahoo.com ataupun whatsapp/telegram di 012-7189142. in shaa ALLAH, harganya tidak semahal macam novel yang dicetak. range dalam RM6-RM10 sahaja. maaf. saya tak pandai bab cetak-mencetak untuk jadi novel ni. jadi, novel ini hanya boleh dibaca secara offline sahaja lepas saya email kalian cerita NHUD ini.

sorry sangat-sangat.

20 comments :

  1. bab 6 please...hihi teruja sangat nak baca..

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya-ALLAH akan datang. kali ni panjang sikit sebab mnggu ni akan sibuk. so, maybe esok kot :)

      Delete
  2. Selalu terlepas nak baca NHUD. Now, nak kejar balik semua chapter ! ^^

    ReplyDelete
  3. cerita semakin menarik semakin membuat saya tertunggu2 entry yer tahniah keep the good work..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks a lot! insya-ALLAH saya buat lagi satu entry minggu ni :)

      Delete
  4. saya dah like dah page fb.cta ni best sgt. i like la amy .teruskan menulis =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you :) insya-ALLAH, nanti saya balik umah, saya sambung balik cter ni ^^

      Delete
  5. Hi Weirdo! Till 30 in queue? 30.. means the junior has arrived and started bubbling with Mirza? Or Nelly is screening? Impatient!!

    #shouldknowmebynow#

    ReplyDelete
  6. mmg best cite nie ..tp nape ek sy xdpt bc bab 21-27 huhuhu :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you :)

      sorry ya, saya terpaksa simpan dulu for a while sebab nak hantar ke IKP. kalau x berjaya diterbitkan, saya publish balik ya. sorry again ^^,

      Delete
  7. oooo ye ke... nanti lau sukses khabar2 kn yea :)..chayiok..

    ReplyDelete
  8. hahahaa gigih giler kita marathon baca novel awak but at last frust sebab dapat baca sampai bab 15 je hewhewhew....anyway, good luck ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. sorry ye. and thank you :) saya harap penantian ni berbaloi. ^^,

      Delete
  9. tak sabar tgu baby mereka lahir...cerita yg menarik

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you. sabar ye, nanti lahirlah baby too. hehe

      Delete
  10. Novel ni jd terbit x akak? bila nak keluar. Dah tak sabar nak peluk.huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. entah la dik. akak bz sangat skang. nanti dah habis final, akak try habiskan manuskrip tu as soon as possible erk. ^^,

      doakan akak ye.

      Delete

hello dear ! thanks for dropping by. i'll make sure to reply asap !

My Instagram

Copyright © The Minimalist Traveler. Made with by OddThemes